2013. március 25., hétfő

Egy kis Panda

Többen is kértétek, hogy legyen kicsit szó megint Pandáról, olyan régen meséltem róla, vagy mutattam képeket. Nyugodtan szóljatok ilyen esetekben, a privát facebook profilomra szinte napi szinten hányom ki a képeket és instagramon is sokat szerepel, ezért nem feltétlenül jut eszembe, vagy veszem észre hogy azok akik csak itt követnek régóta nem hallottak róla. 



Kapcsolatunk a kisasszonnyal változatlan egyébként, most már lassan 2 éve itt lakik és olyan szinten belenőtt az életünkbe, el sem tudom képzelni milyen lenne nélküle. Ebből kifolyólag ott lesz a jegyes fotózásunkon is, az esküvőn is, és mint legutóbb megállapodtunk jön a nászútra is. :)

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


Ez utóbbi furán hangzik és tudom hogy sokan azon a véleményen vannak, hogy oda ketten kell menni ne menjen se gyerek se kutya, de Panda eléggé speciális eset. Múltjából kifolyólag extrém módon ragaszkodik hozzánk, és szerintem teljesen kétségbe esne ha valahova leparkolnánk, még akkor is ha az ismerős lenne. Ez az egyik dolog, a másik az hogy ha nem lenne velünk a nap minden percében azon kattognánk vajon mi lehet vele, nagyon kivan-e, hogy viseli hogy nem vagyunk ott, és egyébként is hiányzik a röfögés. Tegnap megbeszéltük, Panda jön, a Párizs mint ötlet pedig megy. Amúgy sem lett volna valószínűleg pénzünk elmenni odáig, na meg Párizs évek múlva is ott lesz. Most olyan nyugat-magyarországi helyet keresünk, ahova lehet menni ebbel is. Vannak már jelöltek, de ha van ötletetek, tapasztalatok akkor ne tartsátok vissza, osszátok meg velünk is! :) (Találtunk egyébként egy nagyon szimpatikus őrségi hotelt, de előre ki kell fizetni a foglalás napján a teljes árat, földig esett az állam, ilyenről még sosem hallottam. :o Szóval keresünk tovább.)

A mopszokat úgy egyébként a világ legtündéribb állatainak tartom még mindig, lehet gyűrni, csűrni-csavarni őket, otthon nyugisak, tökéletesek gyerek mellé, és úgy egyébként is nagyszerű társak. Nagyon örültem, mikor egy olvasóm írt, hogy szeretnének ők is mopszot, és végül közvetve az én segítségemmel örökbe is fogadtak egy csodaszép leányzót, Almát. Mirandáék tuti szuper gazdái a csajnak, boldog vagyok hogy nekem is szerepem volt egy kicsit az egymásra találásban. :) 

Segített decemberben fát díszíteni. :)


A hülye pofavágásokban még mindig verhetetlen.

Nagybátyámtól kapott mopszsapkában. 
Ennyit most Pandáról, ha kérdésetek van mopsz-ügyben nyugodtan írjatok, igyekszem amiben csak tudok segíteni.

9 megjegyzés:

  1. tudom, hogy elég random komment lesz, de ha még nem láttad, akkor ez 100%-ig neked való: http://24.media.tumblr.com/407b796e5a822e3a9a4072fd844b8b7a/tumblr_mk0hx1CNu31qbyxr0o1_400.gif :)) még mindig nevetek ha meglátom:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))
      Ha mopszod/nyulad/macskád van akit imádsz, akkor alapból keresed az ilyen képeket, szóval legtöbbször belefutsz, de az ismerőseid mindig megosztják veled az összes mopszos/nyulas/macskás dolgot amit találnak, biztos ami biztos. :DD

      Törlés
  2. Bár nem nyugat-magyarországi hely, de én csak ajánlani tudom (és mondjuk hozzátok közel is van) Szigetmonostoron a Rosinante fogadót - http://www.rosinante.hu/ :)
    Én még csak az étteremben jártam (kb gasztronómiai csoda a konyhájuk..), de apáék már nyaraltak itt és csak jót mondtak róla :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem látom kutya vihető-e hozzájuk.
      A nyugat azért szempont, mert anyuék vinnének-hoznának minket Szombathelyről, hogy ne kelljen sok gönccel-kutyával tömegközlekedni. :) Szép hely egyébként. :))

      Törlés
    2. El van rejtve, de lehet :) A "Szobáink" menüben találtam: "A fogadóban kisméretű, szobatiszta házi kedvenceket szívesen fogadunk: 2500 Ft/éj áron." :)

      Törlés
    3. Ó de jó nem találtam. :) Köszi!

      Törlés
  3. Köszönöm! <3
    A pofavágós kép a kedvenc! :D

    VálaszTörlés
  4. Én abszolút megértem, hogy Panda ott lesz a fotózáson, az esküvőn, és a nászutatokon is. Nekem volt egy kutyám, aki a mindenem volt, és ha majd egyszer megházasodom, biztos pityeregni fogok egy kicsit, hogy nem lehet velem ezen a fontos napon. Szerintem ezt mindenki megérti, aki szeretett már kutyát ennyire, mint ti Pandát:) Aki amúgy képről is egy imádnivaló kutyus egyébként, azon a mopszsapkás képen megzabálooom:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól esik, hogy megemlítettél minket is ebben a bejegyzésben. Pandának és Neked is hálásak vagyunk, hogy végül Alma a család tagja lett. Panda révén született meg a végső elhatározás, hogy mopszot szeretnénk. Imádnivaló a kishölgy. :)
    Neked szintén hatalmas köszönet jár, hiszen a Te segítségeddel sikerült végül úgy dönteni, hogy mi is felnőtt kutyust fogadunk örökbe, s így esett a választás Almára.

    A bejegyzésben leírtakkal pedig teljes mértékben egyet tudok érteni, hiszen úgy teljes a nászút élménye, ha Ti jól érzitek magatokat és jól látható, hogy ez Pandával együtt valósul meg igazán. :)

    VálaszTörlés