2012. november 18., vasárnap

Elfogyott IV.

Újabb adagnyi dolgot használtam el, megint aktuális lett egy bejegyzés róluk. :)


Két szempillaspirál is mostanában fogyott el, bár ezt spirálnál szerintem kicsit nehéz kategorikusan kijelenteni, mindegyik előbb szárad be mint véglegesen kiürülne. A Clinique High impact spirálról írtam már korábban, azóta sem nagyon változott a véleményem, mostanra fogyott el. Nem venném meg, ennyi pénzt szerintem nem ér. A másik egy Avonos, Super Curlacious névre hallgat. Semmi extra, nem hagyott bennem mély nyomot, bár legalább egyáltalán nem drága. Nem venném újra. Az ArtDeco szemhéjbázisából már a másodikat fogyasztottam el, nagyon szeretem. Sokan panaszkodnak a beszáradásra, nekem már csak nagyon a vége felé kezd el sokkal sűrűbb lenni, de még ilyenkor is tudom használni. Valószínűleg függ ez a tárolás körülményeitől, a lakás hőjétől és páratartalmától, nem tudom, de nálam hónapokig simán elvan. Már újra is vásároltam.

A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!



Több mint egy évig használtam a Skinfood Mushroom BB krémemet, amiről már itt írtam korábban. Szerettem, nem volt vele semmi gondom, de nem fogom újravásárolni. Ennek az az oka, hogy rengeteg más BB krém izgatja még a fantáziámat, és most egy másikat szeretnék kipróbálni. :) A Maybelline Affinitone púdert körülbelül fél éve vettem, mostanra fogyott el. Sokat nem tudok róla mondani, tette a dolgát, nem volt túl poros, de nem veszem újra, azóta már beruháztam egy Dodo púderre amit valószínűleg sosem fogok elhasználni, annyi van benne. :D Most fogyott el a Carmexem is, közel 2 éven át szinte minden éjszaka ezt használtam, emelem kalapom előtte! Legutóbb mikor Müllerben jártam pont nem volt, így Blistexet vettem, de vissza fogok térni a Carmexre, jobban szeretem.


Két Avonos tusfürdő is elfogyott mostanság, ők abszolút a semmi extra kategória. Bálint nagymamájától kapjuk őket általában, célnak megfelelnek, de magamtól nem vennék. A gránátalmás egyébként nagyon vicces, annyira zselés állaga van, hogy kinyomás után vissza is szívja a vákuum, úgyhogy az elején külön művelet volt kiimádkozni a dobozból. A Balea szárazsamponja már a sokadik nálam, nagyon szeretem, vettem is egy újabbat.


Végül pedig épp tegnap fogyasztottam el a legkedvencebb öblítőmet, a bergamotos-pirosgyümölcsös Coccolinót. Isteni illata van, sokáig benne marad a ruhákban, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Most épp egy Lenor van nálam soron, de biztosan fogok még ilyet is venni.

Ti miket használtatok el mostanság?

3 megjegyzés:

  1. Én nem tudom, mi van velem, de nagyon ritkán fogynak el dolgaim, pedig rendszeresen használok mindent. Van egy Avonos púderem, már az idejét sem tudom, mióta, de még az alja sem látszik napi használat mellett! Általában úgy vagyok a termékekkel, hogy inkább veszek újat, mert megunom, vagy annyi ideig megvan, hogy lejár a szavatossága... Pedig én úgy igyekszem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tudatosan fogyasztom el azt amiben már kevesebb van, most ezt a két tusfürdőt akkor is kinyomkodtam ha inkább szappannal fürödtem volna, idegesített hogy tornyosulnak a zuhanyzóban. :D

      Törlés
  2. Nekem a gránátalmás családból a testpermet van meg, szerintem isteni az illata, imádom magamra fújkálni és szimatolni.:D

    VálaszTörlés