2011. július 25., hétfő

Sudocrem - vélemény

Lehet sokatoknak már nem kell bemutatnom ezt a krémet, számomra sem volt ismeretlen de csak mostanában kezdtem el használni - már ha szükségem volt rá. Alapvetően ha az embernek azt mondják hogy Neogranormon vagy Sudocrem, akkor babapopsikenőcs az első dolog amire gondol, pedig ezen felül sok más dologra is használható, babanélküli háztartásban is.

Amit olvashatunk rajta: Családi védőkrém. Használat: pelenkával fedett bőrre, ekcémás, felfekvéses, aknés bőrfelületen, enyhe égési és fagyási bőrsérülésekre, egyéb hámsérülésekre. Vékony rétegben naponta 3-5 alkalommal.
(kép: innen)

Az egyik nadrágom fogalmam sincs hogyan de elég csúnyán kidörzsölte a lábamat, ez volt a fő motiváció amiért megvettem. Még múlt héten anyunál láttam először, akkor a kezemen kentem be vele a száraz részeket. A sebet nekem 2 nap alatt totál behámosította, már a varr sincsen rajta, csak az új bőr! Ez szerintem hihetetlen jó eredmény. Naponta kb 4x kentem be, estére kicsit vastagabban.

Amikre még használom/használható: Orrfújástól kidörzsölődött orra és orr alá, száraz körömágybőrre, szárazabb bőrfelületekre (térd, könyök), kicserepesedett ajkakra, igazából mindenhova ahol a bőr sérült vagy száraz és azt akarjuk hogy hamarabb regenerálódjon.

Maga a kenőcs fehér és nagyon sűrű, de ha vékonyabb rétegben használom és jól eldolgozom akkor átlátszó lesz. Tégelyes kiszerelésben kapható, emiatt oda kell rá figyelni hogy ne nyúlkáljon bele az ember koszos kézzel, ha valaki nagyon paranoiás használhat spatulát. Kisebb felületekre nekem elég ha csak a felszínéhez érintem az ujjbegyemet és az a mennyiség ami így rákerül pont elég. Az illata nekem nagyon tetszik, tipikus babapopsikrém-szag. :)

A legkisebb (60 g) kiszerelést vettem meg, van még ennél kettő nagyobb is, de szerintem arra amire én használom így is bőven ki fog tartani. 1069 Ft volt és patikákban beszerezhető.

Ti próbáltátok már a Sudocremet?

5 megjegyzés:

  1. Én még nem próbáltam,de múlthéten itt volt nálam az egyik barátnőm,és nála láttam.Érdeklődve figyeltem,hogy mi is ez,de aztán nem kérdezősködtem.Mostmár tudom mire jó.thx Bogi :)

    VálaszTörlés
  2. nálunk már régóta van otthon, tényleg mindenre jó és a kedvencem a babapoppiiKrémIllat :D ahogy mondod az ilyen kisebb sérüléseket két nap alatt el is tünteti, nagyon szeretem!
    Brigi.

    VálaszTörlés
  3. Ez a krém tényleg tutira jó!!!

    VálaszTörlés
  4. 2 éve dolgozom kisbabák között, én onnan ismerem ezt a krémet. :) Tényleg nagyon jó, bár drága - de abszolút megéri az árát.

    VálaszTörlés
  5. Én is használom, nagyon szeretem. Nagyon jó a szőrbenövésekre is, pl. intim gyanta után szoktam használni, mert akkor tuti, hogy nem pattogok ki. Meg szoktam kisebb sebekre, 1-2 durvább pattanásra, és száraz bőrre is használni. Én csak csodakenőcsnek hívom:)

    VálaszTörlés