2013. március 29., péntek

Elfogyott VI.

Ezek a bejegyzések elég megosztóak szoktak lenni, sok ember szerint tök felesleges fotózgatni az üres dobozokat. Valahol egyetértek vele, a sima "itt van, nézd, 15 üres doboz" bejegyzések valóban nem túl informatívak, én azzal nyugtatom magam, hogy a mini-vélemények miatt nem teljesen üres bejegyzést adok ki a kezemből. Szerintem olyan ez, mint a zsákmányos bejegyzések. Semmi érdemleges nincs benne, mégis sok embert érdekel. :)



Nagy szomorúságomra elfogyott a Bûche de Noël arctisztítóm. Elég nagy hype vette körül év elején mikor féláron lehetett venni a Lushban, én is akkor csaptam le rá. Január eleje óta minden este használtam, és most fogyott csak el. Még teljes áron is megéri szerintem, kár hogy év végéig kell várnom arra, hogy újra beszerezhessem. :( Nem tudtam lefényképezni nyilvánvaló okok miatt, de elfogyott a North Pole szappanom is. Még kihúztam vele a hideg időben, szerettem az illatát és a hatását is, meg voltam vele elégedve. Szintén Lush és szintén nincs a képen a Buffy body butter. Egy kisebb darabot kaptam egy ajándékcsomagban még március elején. Elhasználgattam és bár problémám nem volt különösebben vele nem vásárolnám meg. Teljesen ugyanazt éreztem utána, mint a házi készítésű bőrradírom után, csak a Lush kb. harmincszor annyiba kerül. 


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


Na és akkor ennyit a Lush dolgokról. Elég sok hajápolási cuccot használtam most el, a samponok mind olyanok voltak, hogy még pár mosásnyi volt bennük, úgyhogy rávettem magam az ürítésükre. Samponokról még mindig nem tudok sokat mondani, és lehet én vagyok a nyomi de nagy különbséget sem érzek egyik és másik között. A Balea zsíros hajra való elment, tette a dolgát, semmi extra. Az Avonos szintén, bár mintha úgy éreztem volna sokkal jobban kócolódik utána a hajam, ezért ezt különösen megerőltetés volt elhasználni, de megoldottam. :) Elfogyasztottam a Pantene 3 lépéses hajregeneráló kúráját is. Voltak elvárásaim, na nem azért mintha utánanéztem volna véleményeknek, csak olyan jól hangzott a kétféle balzsam dolog. A tubusosat a hajtövekre kellett tenni pár percre, majd kimosás után a tégelyesből mehetett a gyors pakolás a hajvégekre. Sok szöszmötöléssel járt a dolog és őszintén megmondom én nem nagyon vettem észre semmi változást. Alapból nem szeretek hajat mosni így még macerásabb volt ezeknek a használata, mert még többször kellett kenni és lemosni mint egyébként. Elhasználtam, nem venném meg újra. 

Az utolsókat rúgja a Skinfood Mushroom BB krémem is. Kinyomni már semmit nem lehet belőle, most jön a "kettévágom és kikotrom" fázis. Az elmúlt időszakban nem használtam, minél jobban ki akartam tolni azt hogy végül elfogyjon, de hát mégis eljutottam idáig. Nagyon szerettem, azért nem fogom csak újravásárolni mert érdekel nagyon sok másik BB krém is. :)

A Blistex ajakápolót az őszi Glamour-napokon vettem, nem volt Carmex a Müllerben így ez jött velem haza. Nem szerettem. :( Még van benne de kihajítottam, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az állaga sem tetszik, olyan mint egy arckrém, én pedig a viaszos-zsíros ajakápolókat preferálom. Az íze finom mentolos volt azzal nincs gond, de kb ennyi. Hatásban is bőven elmaradt a Carmextől, mindennapi ajakápolónak kenegetni még csak-csak, de egy kiszáradt ajakkal már sokat nem tudott nálam kezdeni. 

Kifogyasztottam az Avon 24K Gold szempillaspirált is. Elment, nem csinált őrült pillákat, hétköznapra szerettem. Az aranyat én sosem vettem észre benne hordáskor, csak mikor lemostam a sminkem csillogott össze-vissza a vattapamacs. Nem veszem újra, de még fogalmam sincs milyen spirált szerezzek be. Van valami tippetek, milyen spirál vált be nektek? 

Ti miket használtatok el mostanában?

11 megjegyzés:

  1. szempillaspirál téren elég sokat próbáltam, szinte mindig újat vettem, még ha az előző félig volt, akkor is. :D én a szilikonos keféseket szeretem.. a nagy kedvenc pedig az Oriflame Wonder Lash szempillaspirál. Eredeti ára 2299 Ft, de szinte mindig akciós. Volt olyan, hogy 450 Ft-ért vettem. Az egyik oldala kis sörtés, a másik hosszabb, nem kerül sok festék a szempillákra, és gyönyörűen elkülöníti őket, nekem sosem csomósodik össze, valamint nagyon hosszúak lesznek tőle a szempilláim. :) csak ajánlani tudom.:) nálunk a családban anya is és a nővérem is ezt használja. mindketten imádják. :)

    VálaszTörlés
  2. Ha Avon vonalon szeretnel maradni spiral ugyben ajanlom a Super Shockot, szep pillakat csinal, a Wonderlash is jo, csak engem pl csipett sajnos. Ha drogeriasat is lehet mondani az Essence i <3 extreme spiralok brutal pillakat csinalnak, meg ami nekem most van a NYC big & bold, hasonlo hatasa van, mint az elozonek. Nagyjabol ennyi :D. A northpole szappant en is most gyilkolom, szerencsére nem szarit annyira, mint az Angels Delight, de nem lett a kedvencem.

    VálaszTörlés
  3. Én most vettem először meg a Bourjois Volume Glamour Ultra Care szempillaspirált, de már most nagyon megszerettem. Nekem igazán kevés, satnya kis pilláim vannak, de ez még így is szép hosszú szempillákat varázsol. Az meg hogy érzékeny szemre való, részemről csak plusz pont. :)

    VálaszTörlés
  4. Végre valaki, aki szintén nem szeret a hajmosással szöszmötölni :D imádom, ha tiszta, szép, fényes, illatos meg ápolt a hajam, de a hajmosás macerától kivagyok :D
    Az említett SuperShockot én is csak ajánlani tudom, ezen kívül meg a Maybelline spirálokat, én még egyikben sem csalódtam. Ja de, a sima Falsies-ba, de a többi verzióját kipróbálnám. :) Azoknak nem annyira íves a keféje.

    VálaszTörlés
  5. Egyetlen spirált sem vettem még újra egymás után, és ezt már kb 5-6 használat után tudtam... így mindig nagyon sok spirálom van, ami végül kidobott pénz, mert mire esetleg körbeérnék' megül a festék stb stb...
    Azonban! :) a kivétel a MaxFactor új spirálja, Clump Defy eddig magasan a legjobb spirálom, a drogériásak közül! (a külsejét leszámítva -.- :)) Szép mélyfekete, elérek vele minden pillát, még a szemzúgban is, látványosan hosszít, és dúsít! A 2. 3. réteg után sem csomósodik! :)
    (tény hogy gyakorlottnak kell lenni, és sztem célszerű kicsit cikk-cakkos irányban mozgatni a kefét, hogy véletlenül se ragadjon össze, de ha sikerül nálam megvan a waoo hatás :))

    VálaszTörlés
  6. Említették már előttem, de ezek szerint nem csak nekem vált be: az Avon Super Shock. Miután rááll az ember keze a használatára, nem túlzok, csodákat lehet vele művelni. Amikor épp nem volt lehetőségem rendelni, akkor az Essence Get Big Lashes-t használtam, amit szintén nagyon szerettem. Valahogy jobban tudok dolgozni nagy keféjű spirálokkal, de ez persze mindenkinek egyéni megítélés dolga. Az említett szempillaspirálok hosszítanak, ívelnek, a Super Shock még dúsít is, viszont az Essence-el kicsit el lehet szállni mennyiség terén, és akkor beáll a pókláb-effektus. Először úgy tűnik, hogy kevés festéket vittünk fel a kefével, de rájöttem, hogy csak mozdulat kérdése, az, hogy hogyan oszlatjuk el a pillákon. Minden szempillaspirálhoz hozzá kell idomulni. :)

    VálaszTörlés
  7. Csatlakozom az előttem szólókhoz, ha AVON vonalba gondolkozol akkor Super Shock - egyértelműen. :) Én is nagyon szerettem, ugyanúgy ahogy a Max Factor False Lash Effect Fusion-t és a Clump Defy-t. :) A Catrice-nek van egy (ha jól emlékszem) Glamour Doll nevű spirálja, az is jó. :)

    VálaszTörlés
  8. A világ legjobb spirálja a Karaja Lash Design spirálja, hát az valami fantasztikus és még szempilla növesztő hatása is van, ami nem kamu, mert én mióta hasznàlom tényleg dúsabb :) Kozmetikusoknál lehet beszerezni! 4.600 ft körül van, de nagyon megéri!!!

    VálaszTörlés
  9. sztem a maybelines volume spirálok nagyon jók, és a glamour napokon mindig van dm-es kupon! :)

    VálaszTörlés
  10. Én most a NYC big bold lashest használom, nagyon jól bevált nekem, és olcsó is.
    De az Yves Rocher Sexy Pulp spirált is szeretem.

    VálaszTörlés
  11. Nekem az NYC Showtime és a Lovely Curling Pump Up váltak be leginkább, bár én amúgy az ilyen műszempillahatású őrült pillákat nem szeretem magamon, ilyet ezek nem fognak csinálni. De legalább ezektől nem ragadnak össze a szempilláim. És egyik sem visz a csődbe, 600-700 Ft körül vannak... ráadásul a Lovely spirált nagyon hasonlónak mondják a Max Factor Clump Defyhoz.

    VálaszTörlés