2012. október 10., szerda

CadeaVera kétfázisú sminklemosó

Ezt a sminklemosót bő egy hónapja vettem a Müllerben, és azt kell hogy mondjam hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb olcsó, kétfázisú sminklemosót. Az abszolút (egyfázisú) kedvencem a Bioderma Sensibio H2O-ja, de arra sajnos mostanában sajnálom a pénzt, így olcsóbb alternatívát kerestem. 


Nem szeretem a lemosók olajos utánérzését, viszont olcsóbb árkategóriában nem találni olyan olajmentes verziót ami megbirkózik a vízálló spirállal is. Alapvetően ezt nem mindig használom - pont a levakarhatatlansága miatt -, de most hogy gyakorlaton vagyok a kórházban újra előkerült. 

A csomagolás azt írja olaj- és parfümmentes, aloe verát tartalmaz és érzékeny bőrűek is használhatják. A két fázis megtalálható, össze kell rázni használat előtt, de itt az alkohol és a víz alkotja a két fázist a víz és az olaj kombinációja helyett. Kicsi olajos érzetet ez is hagy maga után, valószínűleg az ápoló összetevőknek köszönhetően, de ez egyáltalán nem zavaró és nem érzem magam úgy mint aki étolajban fürdött. 

Most már egy hónapja használom de alig fogyott, elég kevés is belőle és teszi a dolgát rendesen. Erőteljes dörzsölés nélkül is leszedi a vízálló spirált. Ami plusz pont  - és elfelejtettem lefényképezni -, hogy a teteje nem lecsavarós hanem pattintós, jóval gazdaságosabb így használni, én a kiöntőseket mindig ellocsolgatom. 

Müller sajátmárkás termék, tehát csak ott lehet tudtommal venni és potom 400 Ft-ért vesztegetik a 100 ml-t.    Amúgy is azt mondanám rá, hogy megéri megvenni, de így hogy ennyire olcsó meg főleg. 

Ti milyen sminklemosót használtok? Melyik a kedvencetek?

4 megjegyzés:

  1. Ezt használom régóta, nekem teljesen bevált! :)

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy írtál róla, most kuponnal még olcsóbban be is szereztünk egyet én is, és a barátnőm is. :D

    VálaszTörlés
  3. szia!:)
    elég jónak tűnik ez a megoldás. én ugyan nem használok vízálló spirált meg ilyeneket, de én általában babapopsi törlőkendővel szoktam leszedni a sminkemet. fő előnye nálam, hogy nem megy bele a szemembe - mert amilyen béna vagyok, mindig sikerül belekenni a sminklemosót :)

    VálaszTörlés