2013. július 16., kedd

Jegyesfotózásunk

Május végén voltunk jegyesfotózáson, kicsit mesélek nektek a napról, és mutatok képeket. :) Elképesztően izgultam én is és Bálint is egész nap, soha nem fotózott még minket senki, ballagást meg ilyesmiket félretéve, de az teljesen más, mint mikor mi pózolunk, más meg kattogtat, órákon keresztül. Emiatt is tök hasznos "találmány" szerintem ez a jegyesfotózás dolog, mert egyrészt az ember összeismerkedik a fotósával, másrészt nem az esküvőjén kell először furán éreznie magát.



Hiába ismerem Andit (a fotóst ^^) lassan 10 éve, egy ilyen jellegű munka teljesen más mint egy baráti találkozás, szóval rendesen lámpalázas voltam. Ráadásul az időjárás sem segített, reggel jégeső szakadt, én meg teljes letargiába zuhantam, mert a ruhákat már hó elején megvettem, és nyilván nyári melegre számítottam május végére. Szóval buzgón elkezdtem nap-táncot járni, miközben mentem sminkelésre. :) Az esőellenes táncom működött, a megbeszélt délutáni időpontra csodaszépen kisütött a nap, de azért maradtak csúnya felhők is, hogy szép háttereink legyenek. És bár kicsit hűvösebb volt, mint ahogy az öltözetemből sejthető, de csakazértis felvettem amit hetekkel azelőtt elterveztem.


A bejegyzés folytatódik, kattints a továbbra!


Az első sokk után - vizesaföld, furaleülni, jézusomfotóznak, hovanézzekmicsináljak - egészen természetes lett a dolog, rájöttem hogy igazából akkor lesz a legjobb, ha nem foglalkozom azzal, hogy most minket fotóznak. Ezért nekiálltam vakargatni Pandát - mert hogy ő is jött velünk -, meg bújtam Bálinthoz ahogy amúgy is szoktam. Andi nagyon jól oldotta a hangulatot, egy-két pózt, trükköt mondott, de egyébként hagyott minket kibontakozni. Nagyon sok helyszínt kihasználtunk a Városligetben, de még legalább ennyi, vagy még több is van, igazi kincsesbánya ott fotózni.

Panda egy kisebb frászt hozott ránk, mikor a fotózás kellős közepén úgy gondolta, hogy vicces lesz besétálni a városligeti tóba. De nem egy lejtős részen ám, hanem ahol zutty el is merül a hülyéje. Szerencsére végig pórázon volt, szóval kihúztam, de egyébként is mint kiderült tud úszni, úgyhogy nem lett volna akkor sem baj ha nem tudom kirángatni.

A kis közjátéktól eltekintve én hihetetlen jól éreztem magam, és nagyon be voltam sózva a képek miatt. Meg voltam sokáig győződve arról hogy én vagyon az antifotogenitás mintaképe, de Andinak sikerült megdöntenie ezt a hitemet, ugyanis varázsol a fényképezőgépével. :) Miután megkaptam a képeket teljesen megnyugodtam az esküvő fotózással kapcsolatos része miatt, mert most már tudom hogy tényleg jó kezekben vagyunk. Meg arra is rájöttem, amit eddig is tudtam, csak nem sejtettem, hogy nekem van a legjóképűbb Bálintom a világon.

A kedvenc reakcióm a képekre egyébként Bálint apukája volt, aki minél többet látott annál aranyosabban nézett, és csak azt mondogatta hogy mennyire szépek, és jaj de jó, meg ilyenek. ♥ Jó volt látni, hogy nem csak én vagyok oda.

Na és akkor pár kép, a kedvenceim, teljesség igénye nélkül.














Kis esküvős update: már nálam van a ruhám, és imádom! ♥

11 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a képek, nagyon szép pár vagytok:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyosak vagytok :) Tetszenek a képek nagyon :)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, nagyon édesek lettek ezek a képek, és ahogy nézegettem őket rám is átragadt a ti oldott, boldog hangulatotok, úgyhogy végig mosolyogtam a bejegyzést :) Nekem a Pandát vakargató és az első lépcsőn ücsörgős tetszik a legjobban ^^

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó képek lettek, szép pár vagytok! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édesek vagytok, komolyan mondom meghatódtam a képeket nézegetve. :)

    VálaszTörlés
  6. Az a vattacukros kép...:) A többi is nagyon jó, nagyon édesek vagytok, de nekem ez lett a kedvencem.

    VálaszTörlés
  7. eszméletlen aranyosan vagytok együtt. nagyon jól álltok egymásnak. :)

    szuper kis trió vagytok. legyetek sokáig így együtt, boldogságban. <3

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon tetszenek a képek, a Városliget nekem is az egyik kedvenc helyszínem a fotózásra :) Én ugyan főleg csak hobbiból fotózom, de azt el tudom mondani, hogy mindnenkiről lehet jó képet csinálni, aki hagyja magát :D Áprilisban én is fotóztam jegyeseket, és az elején a menyasszony megjegyezte, hogy őt nem nagyon szokták fotózni, de azért reméli, hogy lesz 3-4 használható kép. De persze a végén ennél jóval több jó kép lett, de vicces, hogy tényleg sokan úgy állnak hozzá, hogy ők abszolút nem fotogének és lehetetlen róluk jó képet csinálni, pedig dehogy lehetetlen :) Pláne olyan emberekről, akikről amúgy is sugárzik, hogy milyen édesek és boldogok együtt :) Szóval nem meglepő, hogy rólatok is ilyen fantasztikus képek készültek (persze a fotóson is múlik, úgyhogy neki is kijár egy hatalmas gratuláció, nagyon jó képeket csinált rólatok). Ó, és Panda is egy tündér :)

    VálaszTörlés
  9. Ohh gyönyörűek képek! (Grat Andinak :) ) és persze nektek is, nagyon aranyosak vagytok, nekem az utolsó előtti kép a kedvencem, sugárzik a szerelem <3 :) már nagyon várom a esküvős képeket kíváncsi vagyok a ruhára a helyszínre mindenre! :D

    VálaszTörlés